Røros Julemarked

Dag 1

Bussen kjører østover og vi stopper for lunsj underveis. I Elverum blir det middag og overnatting på Scandic Elgstua Hotell.


Dag 2

Vi kjører videre til Røros og ankommer julemarkedet når det åpner kl 11:00. Her har vi dagen til rådighet og kan kjøpe oss lunsj selv i byen.
Markedet stenger kl. 16:00, og vi slapper av på herlige Bergstaden Hotell frem til felles julebuffet kl. 19:00. Under julebuffeten er det levende musikk på hotellet og det blir mulighet til å svinge seg. Musikanten har lovet oss hyggelig jjulemusikk som svinger og passer for både eldre og yngre.


Dag 3

Etter frokostbuffet får vi en guidet omvisning i Bergstaden som også inkluderer kirken. Deretter blir det tid på egen hånd til shopping i julebyens mange hyggelige butikker.
Kl. 17:00 kan de som ønsker delta på Kanefart, med hest og slede og serviering av gløgg eller kakao. (Bestilles ved påmelding.) Kanefarten varer i 1 time og går gjennom julepyntede gater og vakkert vinterlandskap.
Kl. 19:00 er det igjen middag på Bergstaden Hotell og live julemusikk som svinger.


Dag 4

Hjemreisen går videre via Quality Sarpsborg Hotel og den herlige buffeten som venter der, og deretter via Nordby med mulighet for grensehandel før hjemreise med Color Line; Strømstad-Sandefjord.


Reisefakta

Turkode:

191219

Avreisedato:

07.12.19

Hjemkomstdato:

11.12.19

Varighet:

5 dager

Reisemål:

Røros Julemarked

Grunnpris:

Nok 5990.00

Prisen inkluderer:

Reise i turbuss
4 netter på hotell
4 frokost og 4 middager - hvorav 2 kvelder med julebuffet og live musikk
Tid på julemarked i Røros
Guidet tur i Bergstaden
Color-Line - Strømstad til Sandefjord

Tillegg:

Enkeltrom: 1250,-
Tillegg Kanefart: 600,-
Fergebuffet retur: 199,-