IL TROVATORE på Fredriksten festning Halden.

Dag 1

Avreise sørlandet etter egen påstigningsrute, se under her. Vi kjører til Quality hotell Sarpsborg der vi spiser deilig middagsbuffet kl 20.00 før vi reiser til Fredriksten festning i Halden for å nyte Giuseppe Verdis IL Trovatore i magiske omgivelser på Festningen under åpen stjerne himmel. Forestillingen varer fra 2230-0030.
Etter forestillingen returnerer vi til hotellet. Trubaduren er som alle Guiseppe Verdis operaer tuftet rundt aksen kjærlighet – rival – makt og konflikt.
Trubaduren er en historie om en borgerkrig der to bortkomne brødre, og svorne fiender, slåss om en kvinnes kjærlighet. Den handler også om en kvinnes kjærlighet til sin avdøde mor og sin sønn som dominerer over de andre personenes lidelser. Og tidligere handlinger utført av hevnlyst blir skjebnen til hovedpersonene i dette dramaet. Trubaduren er en av Giuseppe Verdis mest fremførte operaer – en storopera i sin mest briljante form med arier og ensembler med inderlig intensitet, musikalsk mangfold og mesterlig orkestrering. Gieseppe Verdi regnes som kongen blant Opera komponistene.


Dag 2

Etter en sen hotellfrokost reiser vi videre til Nordby senteret for en liten svenskehandel før vi tar Fergen fra Strømstad til Sandefjord. Hjemme på Sørlandet utpå kvelden.


Reisefakta

Turkode:

150619

Avreisedato:

15.06.19

Hjemkomstdato:

16.06.19

Varighet:

2 dager

Reisemål:

IL TROVATORE på Fredriksten festning Halden.

Grunnpris:

Nok 2790.00

Tillegg

Enkeltrom kr 275,-
Fergebuffet kr 279,