Gekås Ullared / Gøteborg/ Liseberg Julemarked

Dag 1

Bussen starter i Lyngdal om morgenen kl. 07:15. Påstigning underveis mot Sandefjord. Vi stopper underveis for å strekke på bena og kjøpe oss litt å spise.

Vel framme i Sandefjord går vi om bord i fergen som legger fra kai kl. 13.30. Lunsjbuffet på fergen kan nytes ( - forhåndsbestilles ved påmelding). Etter 2,5 timers seiling ankommer vi Strømstad kl. 16:00, og herfra fortsetter turen til Ullared, hvor vi overnatter første natten på Gekås Hotell. Middag kan kjøpes på hotellet


Dag 2

Vi spiser frokost på hotellet, før vi går bort til Gekås Ullared for shopping. Gekås Ullared er et stort varehus som regnes som en av Sveriges største turistattraksjoner. Butikken er over 35 000 kvadratmeter stor og har et variert utvalg til mange gode priser. Her er også ulike spisesteder hvor man kan slappe av og mellom handlerundene. Utenfor Gekås-senteret finnes i tillegg en rekke andre butikker og kaféer.

Etter endt handling setter vi kursen mot Gøteborg, hvor vi sjekker inn på Best Western Mektagonen. Dere har kvelden til fri disposisjon og ordner middag selv. (Kan evt. kjøpes på hotellet.) Liseberg har åpning av Julemarkedet sitt denne dagen, og vi kan anbefale å ta turen innom.


Dag 3

Frokost på hotellet før hjemreise. Fergen har avgang fra Strømstad kl. 13:40. Lunsjbuffet kan også nytes på returen ( - forhåndsbestilles ved påmelding). Ankomst Sandefjord kl. 16:10. Vi fortsetter videre hjem mot Sørlandet med stopp underveis. Tilbake i Lyngdal på kvelden.


Reisefakta

Turkode:

141119

Avreisedato:

14.11.19

Hjemkomstdato:

16.11.19

Varighet:

3 dager

Reisemål:

Gekås Ullared / Gøteborg/ Liseberg Julemarked

Grunnpris:

Nok 2790.00

Prisen inkluderer:

Bussreise med helturist buss
Ferge Sandefjord-Strømstad t/r
Hotell 2 netter m/frokost

Tillegg:

Enkeltrom kr. 1020,-
Buffet utreise kr. 249,-
Buffet retur kr. 249,-